Müzik ve Bale İlköğretim Okulu

Müzik ve Bale İlköğretim Okulu Müdürü

Öğr. Gör. Gökçe GÖKTEPE

Müzik ve Bale İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarının Yarı Zamanlı Müzik ve Bale İlköğretim Okulu, İlköğretim seviyesindeki öğrencilerin müzikal becerilerinin, küçük yaşlardan itibaren geliştirilmesi amacıyla 2007-2008 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmiştir. Sahne Sanatları Bölümü’nde sadece bale sanat dalında, Müzik Bölümü’nde ise yaylı çalgılar, üflemeli çalgılar ve piyano dallarında eğitim verilmektedir. Özel yetenek sınavı ile başvurdukları bölümde eğitim görme hakkı kazanan öğrenciler, haftada iki ders saati bireysel çalgı derslerinin yanı sıra iki ders saati solfej dersi alarak disiplinli bir temel müzik eğitiminden geçmektedirler. Bu programın amacı, yetenekli çocukları erken yaşta sistemli ve doğru bir biçimde eğitmek ve tam zamanlı lise devresine hazırlamaktır.

Yarı Zamanlı İlköğretim Devresi Müfredatları

Yarı Zamanlı Müzik ve Bale İlköğretim Okulu Eğitim-Öğretim ve Özel Yetenek Sınavı Yönergesi

Yarı Zamanlı Sınav Kılavuzu

Eklenme tarihi :28.11.2022 12:16:45