Tiyatro Oyunu “Atlarla Filler” ya da “Dirlik Düzenlik” 21 nisan 2017 saat 19.30

Konservatuvarımız  Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı 3. sınıf öğrencilerinin Yrd. Doç. Dr. Murat Çağlar yönetiminde hazırladıkları 24 Mart 2017 Cuma günü prömiyer yapan “Atlarla Filler” ya da “Dirlik Düzenlik” adlı oyunumuz  21, 28 Nisan 2017 tarihlerinde saat 19.30’da üniversitemiz Olbia A salonunda düzenli olarak sahnelenecektir.

Etkinliğimiz ücretsiz olup, tüm akademik, idari personel ile öğrencilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Prof.Dr. Nihan YAĞIŞAN

Konservatuvar Müdür V.