Akdeniz Sounds Yarışma Başvuru Tarihi !!!

Yarışma başvuru tarihi uzatıldı!!!!
Akdeniz Sounds yarışmasının başvuru tarihi 5 Haziran 2022 tarihine kadar uzatılmıştır. Başvuruların academart@competition.mail.ru adresine başvuru formu ile yapılması gerekmektedir. Başvuru ücretini kayıt sırasında vermek isteyenlerin başvuru formunu 5 Hazirana kadar mutlaka academart@competition.mail.ru adresine göndermeleri gerekmektedir.

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı, eğitim- öğretim, araştırma ve sanatsal etkinliklerini uluslararası standartlarda yürüterek, öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası sanat etkinliklerinde yer alması, bu yolla üniversitemizi ve ülkemizi dünya çapında en iyi şekilde temsil edecek, şehrimizin ve ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak sanatçılar yetiştirmektir.

Müzik ve Sahne Sanatları alanında gerçekleştireceği performanslar, yetiştirdiği sanatçılar, yarattığı eserler ve yaptığı yeniliklerle tanınan, sahip olduğu deneyim ve uzmanlıkla sözü geçen, geleceğe bakışıyla sanata yön verebilen, bu güçle emsallerine liderlik edebilen dünya çapında bir eğitim kurumu olmak.