Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro (Oyunculuk) Anasanat Dalı Öğrenci Adaylarına Duyuru

SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ

TİYATRO (OYUNCULUK) ANASANAT DALI

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL YETENEK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE DUYURULUR

1. Özel yetenek sınavımızın ilk aşaması daha önce açıklanmış olduğu üzere 14-15 Ağustos 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Aday numarası 1-100 arası olan öğrenci adaylarımız sınavımızın birinci aşamasına 14 Ağustos 2017 tarihinde, Aday numarası 101-183 arası olan adaylarımız bu aşamaya 15 Ağustos 2017 tarihinde gireceklerdir.
  2. Konservatuvarımız Lisans Devresi Özel Yetenek Sınavı Yönergesinde açıklanmış olduğu üzere adayların sınavın bütün aşamalarına ilan edilen gün ve saatte katılmaları zorunludur. Sınavın herhangi bir aşamasına girmeyen öğrenci sınav hakkından feragat etmiş sayılır.
  3. Yine yönergemizde açıklanmış olduğu üzere adayların farklı türlerde seçilmiş üç parça (tirat) ve bir şiir hazırlamış olarak sınava katılmaları zorunludur.
  4. Adaylarımızın sınavlarda tabii oldukları kuralları bilmeleri açısından Konservatuvarımız internet sitesinde yer alan Lisans Devresi Özel Yetenek Sınavı Yönergesini ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı duyurusunu okumaları gereği vardır.
  5. Sınavlarımızın üç aşaması da Üniversitemiz Olbia Çarşısı içinde bulunan Olbia Salonlarında yapılacaktır.

Sahne Sanatları Bölüm Başkanlığı