Akdeniz Üniversitesi Çocuk Orkestrası Kuruluyor! Yeni!!!

Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (AKÜNSEM) kapsamında
Akdeniz Üniversitesi Çocuk Orkestrası planlanmaktadır.
Kurulacak orkestra için başvuracak çocuklarımızın 9-15 yaş arasında olması ve en az 2 yıl enstrüman eğitimi almış olmaları şartı aranacaktır.
Çocuk Orkestrası yaylı, nefesli ve vurmalı çalgılardan oluşacaktır. Bu oluşuma katılacak öğrenciler seviyelerine uygun repertuvarlarla senfonik müziği tanıyacak, Türk bestecilerimizi dünya müziğinden farklı dönem ve bestecilerin eser ve düzenlemelerini çoksesli bir biçimde icra ederek birlikte çalma ve hareket etme yeteneklerini geliştirecekler. Orkestranın içinde sahnede yer alma deneyimi kazanacak orkestra kültürünü tanıyıp, birlikte çalmanın farkını ve keyfini yaşayacaklar. Yıl içinde gerçekleştireceğimiz konserler ile de sevenleri ile tüm bunları paylaşma şansını yakalayacaklardır. Çalışmalar konservatuvarın deneyimli ve alanında yetkin öğretmenleri tarafından yapılacaktır. Genç yeteneklerimizin başvurularını bekliyoruz.

Başvuru tarihi: 16 Eylül – 17 Kasım 2017

Sınav tarihi: 18 Kasım 2017 saat 09:30 ( Konservatuvar )

Başvuru yeri: Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (AKÜNSEM)

Enstitüler binası 4. kat Kampus